Domaza
Turkiet, Ankara, Golbasi, Incek
property
Pris 1 233 854 €
Hus Till Försäljning
Yta: 480 m2
9 Rum, 7 Bad, 8 Sovrum
Utgivningsdatum 01/04/2022
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villor i ett Prestigefyllt Komplex i İncek Ankara

Villorna är belägna i stadsdelen İncek i Gölbaşı, Ankara. İncek är en prestigefylld stadsdel med en ständigt ökande popularitet. Det har en lugn miljö avskild från stadens väsen. Villorna till salu ligger i ett av de prestigefyllda villaprojekten i İncek. Deras höjdpunkt är deras eleganta arkitektur.

Villorna till salu i Ankara Gölbaşı ligger 19 km från Mogansjön, 20 km från Atakule, 24 km från Kızılay Square och 52 km från Ankara Esenboğa internationella flygplats.

Det prestigefyllda komplexet har 10 villor på sina 9.172 kvm stora tomter. Villorna har chic arkitektur och lyxig design. Komplexet erbjuder en 24/7 säkerhetstjänst, automatiska bevattningssystem, en vattentank, en vattenförstärkningspump och generatorer. Dessutom har det en lekplats och utomhusparkering. Villorna har en privat pool som tillval.

Villorna har 8 sovrum, 6 badrum, vardagsrum, kök, terrass, balkong, veranda, omklädningsrum, tvättstuga, källare, kapprum och tekniskt rum.

Villorna i İncek är utrustade med högkvalitativa laminerade parkettgolv och våta golv. De har också inbyggda köksapparater, golvvärmesystem, naturgas, en öppen spis i glas, ett känsligt branddetekteringssystem, rök- och gasdetektorer och dolda taksystem.


ESB-00047

Uppgifter

Sovrum
5+
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Öppen spis, Trädgård, Bevakning, Tvättstuga, Terrass, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Balkong
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Gas
Facing
Öst, Söder, Väst