Domaza
Turkiet, Istanbul, Beyoglu, Kasimpasa
property
Pris 425 650 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 95 m2
3 Rum, 1 Badrum, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/01/2017
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Redo att Flytta Nya och Eleganta Fastigheter i Beyoğlu İstanbul

Beyoğlu-regionen ligger på den anatoliska sidan av Istanbul och är ett av stadens favoritdistrikt. På grund av att ha utvecklat ett kollektivtrafiksystem ger regionen enkel tillgång till historiska platser och huvudvägar.

Fastigheter till salu i Beyoğlu, Istanbul ligger 2 km från stranden och Galata-tornet, 4 km från Eminönü, 7 km från Topkapı-museet och Haliç kongresscenter, 9 km från 15 juli-bron, 12 km från Eurasia-tunneln och 42 km från İstanbul International Flygplats.

Byggt på en 6 610 m² stor markyta består projektet av 2 block med 7 våningar, 221 fastigheter och 4 kommersiella fastigheter. Projektet har säkerhetskameror, 24/7 säkerhetstjänster, en lekplats, en gemensam trädgård, en reception, en lobby, en inomhuspool, en bastu, ett gym, vandringsleder och ett café.

Inre delar av fastigheterna med ett sovrum inkluderar ett vardagsrum, ett kök i öppen planlösning, ett badrum och en balkong. Fastigheterna är utrustade med en ståldörr, laminat- och keramikgolv, PVC-fönster, ett centralt satellit-TV-system, LED-belysning, golvvärme, naturgas och en duschkabin.


IST-00882

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Hiss, Bevakning, Terrass, Bastu, Satellit eller kabel-TV, Förvarings Rum, Fitness, Utan årligt underhåll, Simbassäng
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Värmesystem
ånguppvärmning
Energikällor
Gas
Vy
Havsutsikt
Facing
Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst