Domaza
Turkiet, Antalya, Serik, Serik
property
Pris 650 000 €
Hus Till Försäljning
Yta: 280 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/11/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Elitfristående Villor Nära Stranden och Golfbanor i Antalya, Kadriye

Villorna ligger i Kadriye, turistcentrumet i Antalya, som är känt för sina golf- och fotbollsbanor och har golfhotell öppna tolv månader om året. Kadriye är Antalyas turistcentrum på grund av att det har Legends Land och olika bekvämligheter.

Villor till salu i Antalya, Kadriye ligger 700 m från Toleransens trädgård, 1,5 km från närmaste golfbana, centrum av Kadriye och Kadriye-stranden, 5,6 km från centrum av Belek, 27 km från Antalyas flygplats och 32 km från centrum av staden. Antalya.

De fristående villorna är byggda på en 400 m² stor mark och har en nettoanvändningsyta på 220 m². Villor designade med modern arkitektur har smarta hemsystem. Dessutom har varje villa sin egen trädgård och pool.

Lyxvillorna inkluderar 4 sovrum, ett vardagsrum, kök, omklädningsrum, tvättstuga, 4 badrum, 4 toaletter, terrass, parkering för 2 fordon. Invändiga delar av villorna inkluderar ståldörr, lackade rumsdörrar, elektrisk bindning, led-belysningssystem, inbyggt set, luftkonditionering och klinkergolv.


AYT-03348

Uppgifter

Sovrum
4
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Satellit eller kabel-TV, Öppen spis, Balkong, Bevakning, Terrass
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Gas
Facing
Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering