Domaza
Turkiet, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Pris 67 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 65 m2
2 Rum, 1 Badrum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Ny fastighet med Utsikt nära Stranden i Mersin Erdemli

Nya fastigheter till salu ligger i Arpaçbahşiş-regionen i Mersin Erdemli. Arpaçbahşiş, som lockar besökare med sina stränder, vandringsleder och kvalitetsprojekt, är ett av de bästa alternativen i staden för den som vill njuta av havet och solen. Mersin, som har uppmärksammats av lokala och utländska investerare de senaste åren, är en av de mest populära städerna i Medelhavet med sitt klimat, hav, historiska rikedom och överkomliga fastighetspriser.

Fastigheten till salu i Mersin Erdemli ligger inom gångavstånd till havet, skolor, marknader och dagliga sociala bekvämligheter. Fastigheter till salu i Mersin ligger 600 m till stranden, 4 km till Erdemli busstation, 6 km till Novacity Shopping Mall, 7 km till Erdemli State Hospital, 25 km till Marina, 28 km till Forum Shopping Mall, 29 km till Kızkalesi , 99 km till Adana Şakirpaşa flygplats och 114 km till Çukurova internationella flygplats.

Varumärket fastigheter är beläget i ett bostadsprojekt som består av 2 kvarter. Det populära projektet har en pool, utomhusparkering, lekplats, kamelia, generatorsystem, säkerhetskameror och 24/7 säkerhetsservice.

Lägenheterna med 1 sovrum består av ett vardagsrum, ett kök i öppen planlösning, ett badrum och en balkong. Fastigheterna, som väcker uppmärksamhet med de kvalitetsmaterial som används och det skickliga hantverket, är utrustade med toppklassprodukter.


ICX-00068

Uppgifter

Sovrum
1
Egenskaper av egendomen
Utan årligt underhåll, Balkong, Trädgård, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Hiss, Bevakning, Rullstolsanpassad, Satellit eller kabel-TV
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Vy
Med utsikt över berg
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering