Domaza
Spanien, Murcia, Murcia, Murcia area
property
Pris 419 950 €
Hus Till Försäljning
Yta: 98 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Moderna Fristående Villor med 3 Sovrum och Privat Pool i San Pedro del Pinatar

Dessa moderna villor ligger inbäddade i det charmiga området San Pedro del Pinatar och erbjuder en uppfriskande syn på modernt boende. San Pedro del Pinatar är en pittoresk spansk kustretreat välsignad med ett gynnsamt medelhavsklimat, med svalkande havsbris under sommarmånaderna. Staden är också skyddad av omgivande berg, som avvärjer kyliga nordliga vindar.

Dessa strategiskt belägna villor till salu i San Pedro del Pinatar ligger bekvämt nära vardagliga bekvämligheter, bara 3 km från den orörda stranden. Dessutom ligger de bara 5 km från den livliga San Pedro-hamnen, ett nav för lyxiga kryssningar, och en kort 5,2 km från det välutrustade Dos Mares shoppingcentret. San Pedro centrum ligger bara 9 km bort, medan de stora internationella flygplatserna i Murcia och Alicante kan nås inom en timmes bilresa.

Dessa villor ligger på generösa tomter på 262 kvm och har en privat pool och säker parkering utanför gatan. En extern trappa stiger graciöst upp till det expansiva privata takterrassen.

De moderna villorna kännetecknas av genomtänkt design och har utmärkande egenskaper, inklusive tre rymliga dubbelrum prydda med inbyggda garderober. Två av dessa sovrum har en-suite badrum utrustade med duschkabin. Det öppna köket och matplatsen är fullt utrustade och kombinerar stil och funktionalitet på ett sömlöst sätt. Det rymliga vardagsrummet badar i naturligt ljus, med tillstånd av de generöst proportionerade franska fönstren som erbjuder pittoresk utsikt över den privata poolen.

Det är viktigt att notera att dessa anmärkningsvärda villor kan byggas inom en period av 10 månader från dagen för depositionsbetalningen. De står som en exceptionell möjlighet för dem som vill investera i en villa i den förtrollande San Pedro del Pinatar.


RMU-00133

Uppgifter

Sovrum
3
Egenskaper av egendomen
Trädgård, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Terrass, Utan årligt underhåll, Satellit eller kabel-TV
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Inredning
Inredd
Facing
Öst